Mlado podjetje z visokimi standardi

Podjetje Kop Commerce je mlado, družinsko podjetje, ki v svojih vrstah združuje mladostno energijo, ambicioznost, predanost in izkušnje, z jasnim ciljem približati se naročnikom in jim zagotoviti najkakovostnejše storitve.

Poslanstvo

V podjetju Kop Commerce imamo radi izzive. Zato z individualnim pristopom in skrbno obravnavo zagotavljamo visokokakovostne storitve na področju strojništva in kovinske industrije in izpolnjujemo potrebe tudi najzahtevnejših naročnikov doma in v tujini.

Vizija

Postati vodilno storitveno podjetje v Sloveniji, pomemben strateški partner največjih svetovnih proizvajalcev in pridobiti vidni tržni delež v mednarodnem prostoru. Slediti izzivom in aktivno sodelovati pri razvoju novih smernic in trendov v storitveni dejavnosti.

Naši zaposleni

Zavedamo se vrednosti in pomembnosti zaposlenih, zato smo ponosni, da sodelujemo z lojalno in predano ekipo, katere vsak član s svojim doprinosom bistveno prispeva k poslovni odličnosti podjetja. Našim zaposlenim znamo prisluhniti in jim nudimo urejeno delovno okolje za maksimalno učinkovitost in dobro počutje na delovnem mestu.

Storitve po meri

Vsakega naročnika obravnavamo individualno, prisluhnemo željam in potrebam, definiramo vse faze procesa naročila za končno zadovoljstvo vseh sodelujočih. Smo izredno fleksibilni, zato so nam izziv tudi naročila s kratkimi dobavnimi roki.
Svojih storitev ne pogojujemo in omejujemo z naročeno količino, saj z veseljem sodelujemo tudi pri izdelavi prototipov, testnih in ostalih izdelkov, ki se izdelujejo v zelo majhnih količinah, četudi gre le za 1 kos.

Kontakt


Kop Commerce d.o.o.
PE Škofja Loka
Kidričeva cesta 52 A
4220 Škofja Loka


+386 (0)4 51 31 880
+386 (0)41 432 780


info@kopcommerce.si

Izdelava spletnih strani:  GE-KO.si